RODITELJI UBIJENIH U ŠOKU: Jezivo u Mladenovcu, kroz mrklu noć prolamaju se jauci (VIDEO)

M. Marković

05. 05. 2023. u 00:41 >> 00:53

UROŠ B. ubio je u centru Dubone, sela kod Mladenovca, brata i sestru M. P. i K. P. i još jednu osobu, a prema najnovijim informacijama, ranio je jedanaestoro ljudi.

РОДИТЕЉИ УБИЈЕНИХ У ШОКУ: Језиво у Младеновцу, кроз мрклу ноћ проламају се јауци (ВИДЕО)

M.Marković

Kako saznajemo, među ubijenima je policajac M. P. koji je posao obavljao u PU Mladenovac. Imao je 21 godinu, a sestra je bila mlađa od njega,

Za ubicom se traga po okolnim selima, a narod se okuplja u centru sela. Roditelji ubijenih su u jezivom stanju. Reporter "Novosti" nalazi se na licu mesta.

Jezivo je u centru Dubone. Kroz mrklu noć samo se čuju jauci rodbine ubijenih i sve više ljudi izlazi iz kuća, probuđeni haosom.

Sve više policije stiže, za odbeglim se traga po okolnim selima. Blokirane su raskrsnice i prilazi selu. O mladom U. B. govore u selu da je bio pomalo čudan, ali da niko nije obraćao pažnju, smatrali su ga za mladog čoveka koji voli da se šali sa svima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024