DEVOJČICA GLEDALA RANJENE MAJKU I BAKU: Stojan iz Ripnja pokušao da ubije još jedno dete (10)?

Novosti online

11. 04. 2023. u 09:34

MLAĐA sestra N. P. (16), koju je u ponedeljak, kako se sumnja, u Ripnju ubio Stojan Ilić (38), ispričala je kako se strašni zločin odvio, saznaje se iz istrage.

ДЕВОЈЧИЦА ГЛЕДАЛА РАЊЕНЕ МАЈКУ И БАКУ: Стојан из Рипња покушао да убије још једно дете (10)?

Foto: Z.U.

Prema saznanjima, reč je o desetogodišnjem detetu, koje je i samo bilo u opasnosti od pomahnitalog Stojana, kome je, nakon što je uhapšen, određeno 48-časovno zadržavanje.

Devojčica je navela kako je ubica N. P. pokušao i njoj da naudi, te da je hteo da je udari, ali da je pobegla. Navodila je i da se za pomoć obraćala babi, za koju se kasnije ispostavilo da je ranjena u krvavom piru.

Opisivala je kako je videla majku i babu, obe umazane krvlju, te da je Hitna pomoć odvezla njih dve i ujaka.

Navela je i da su srele brata, koji se uputio kući, te da su ga dozvivali kako bi ga spasili od eventualnog napada. Potom su, dodala je, pozvali i policiju.

Nezvanično se saznaje i da je Stojan I. upao u dvorište dok su se deca igrala, te da je prvo sekirom ubo ujaka, posle čega su se deca sakrila pod krevet.

O Stojanu komšije nemaju reči hvale. Kako je jedna komšinica rekla, osumnjičeni Stojan je i ranije bio nasilan, te je pretio da će da digne ruku na sebe.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!