OSUMNJIČENI ZA NASILJE U PORODICI U BEKSTVU: Dete godinama držao zatvoreno, ženu zverski pretukao

Novosti online

27. 03. 2023. u 11:27

U PROSTORIJAMA PS Palilula došla je žena I. L. bez ikakvog poziva da prijavi svog nevenčanog supruga U. P. zbog nasilja u porodici.

ОСУМЊИЧЕНИ ЗА НАСИЉЕ У ПОРОДИЦИ  У БЕКСТВУ: Дете годинама држао затворено, жену зверски претукао

Foto Shutterstock

Kako "Novosti" saznaju, nakon što to je dežurni zamenik Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešten o nasilju nad partnerkom i detetom koje se dogodilo na GO Zvezdara, naloženo je zadržavanje osumnjičenog, međutim, kako se isti dao u bekstvo, dat je nalog za raspisivanje potrage.

Podsetimo, I. L. je došla sa vidnim povredama u predelu nosa i podlivima ispod oba oka, gde je izvršeno kompletno fotografisanje, a nakon uzete izjave, žena je upućena na pregled u Urgentni centar.

Žena je izjavila da ju je nevenčani suprug glavom udario u predelu nosa i da je tako je zadobila prelom.

Nije smela da se sama uputi u Urgentni cetar jer je strahovala za svoj život, pa tako nije ni izlazila iz stana sve do 19. marta 2023. godine kada je uspela da pobegne i uputi se u stanicu milicije na Paliluli.

Da sve bude jezivije, ona je izjavila da njen suprug ima i ćerku koju godinama drži zaključanu u stanu na Zvezdari u Ulici Ružice Sokić. Na celokupni događaj kontaktiran je dežurni zamenik Prvog OJT-a u Beogradu i onda je urađena provera.

Na navedenoj adresi, kako se saznaje, policijski službenici OZSK Palilula pronašli su devojčicu (P. L.) koja se nalazila u jako teškom stanju.

Policijski službenici PS Palilula više puta su odlazili na adrese koje je I. L. navela i za koje postoji verovatnoća da će se osumnjičeni pojaviti, on se do sada nije pojavio.

Konsultovan je zamenik Prvog OJT-a u Beogradu Bojan Jelić, koji je nakon svega predočenog naložio da se uradi uviđaj mesta događaja, da se za odgovornim licem raspiše potraga za kd 194 stav 3, kd 193 stav 1, kd 196 stav 2 u vezi stava 1.

BONUS VIDEO: "NOVOSTI" NA ULICAMA PARIZA -  Ponovo masovne demonstracije - francuska prestonica u haosu

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

SEDMICA TRI MILIONA EVRA: Vidite izvučene brojeve - šestice veoma izdašne