SNIMAK AZRE OSUMNJIČENE ZA UBISTVO RANKA ESKOBARA: Pred kamerama u sudu priznala da je bila u Beogradu (VIDEO)

Novosti online

17. 03. 2023. u 13:24

AZRA Š. (21), osumnjičena da je učestvovala u likvidaciji Ranka Radoševića (54), navodnog pripadnika "škaljarskog" klana poznatijeg po nadimku Eskobar, saslušana je pred sudom u Bosni i Hercegovini, a na avaz.ba objavljen je snimak iz sudnice.

СНИМАК АЗРЕ ОСУМЊИЧЕНЕ ЗА УБИСТВО РАНКА ЕСКОБАРА: Пред камерама у суду признала да је била у Београду (ВИДЕО)

Foto: Društvene mreže

Na početku pretresa sudija je upitala Azru da li je krajem februara do marta bila u Srbiji.

- Jesam, do 7. marta sam bila u Beogradu - kazala je Azra Š., i potvrdila da je saznala da je za njom raspisana poternica tek kad je policija u Sarajevu došla po nju na Bjelave.

Podsetimo, u likvidaciji Radoševića učestvovalo je šest osoba. Za sada nije poznato po čijem nalogu su radili, ali je postojala organizacija i jasno se vidi ko je za šta bio zadužen.

Azra se sumnjiči da je u Kraljevu ukrala "golf" i predala ga Luki i Stefanu koji su se njim odvezli do pumpe gde su ubili Radoševića.

Ona je sa ličnom kartom ušla u Srbiju i izašla iz nje. Maloletnica koja je uhapšena u Beogradu učestvovala je u namamljivanju Eskobara, a uhapšen je i Marko Pjanović iz Brčkog koji se takođe sumnjiči da je pomogao u likvidaciji, kao i D. K. za koga se sumnja da je Pjanoviću obezbedio stan u kojem se krio.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: POGLEDAJTE SNIMAK PLjAČKE U KRUŠEVCU - Stanovnici ovog dela grada su u strahu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)