DETALJI SUKOBA NA CERAKU: Mladići ubodeni u stomak i vrat, jedan odbija saradnju sa policijom

Novosti online

20. 01. 2023. u 11:27

U SUKOBU u kafiću na Ceraku izbodena su trojica mladića od kojih se dvojica nalaze na reanimaciji. Kako saznaju mediji, treći akter pomenutog događaja odbija saradnju sa policijom.

ДЕТАЉИ СУКОБА НА ЦЕРАКУ: Младићи убодени у стомак и врат, један одбија сарадњу са полицијом

Lj.P.

Prema saznanjima "Blica", izbodeni su A. S. (26), M. V. (26) i D. D. (24). Dvojica od njih zadobila su teške telesne povrede.

- D. D. je uboden u stomak, M. V. u vrat, a za A. S. još uvek nisu poznate povrede - kaže izvor "Blica" i dodaje da oni koji su u stanju da govore odbijaju saradnju sa policijom.

Nakon ubadanja, ispred Urgentnog se pojavio i poznati reper Vuk Mob za koga policija proverava da li ima saznanja o ubadanju, kao i da li je bio svedok pomenutog sukoba.

On je za "Blic" prokomentarisao da "nije bio na mestu gde se sve dogodilo".

- Bio sam na jednom 18. rođendanu, kada su mi javili da je jedan od izbodenih mladića moj drug. Odmah sam otišao da se informišem kako mu je. Ne znam još uvek u kakvom je stanju, čekamo da nam se lekari jave. Nisam pozvan da dajem izjave u policiji, rekao je Vuk i objasnio da su mu ličnu kartu uzeli ispred Urgentnog centra gde je bio UKP. Kada se vratio u kraj da vidi šta je bilo, inspektori su prema njegovim rečima počeli da ga ispituju, ali im je on rekao da nemaju šta sa njim da pričaju i da im neće reći sve i da zna šta se dogodilo.

BONUS VIDEO: KUĆA IZ KOJE JE EVAKUISANA ŠESTOMESEČNA BEBA: Voda prodrla u domaćinstvo u Priboju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima