BRAJAN POKRAO OCA, ANA ŽURILA DA SE REŠI IMOVINE? Novi detalji iz života Volšovih

N. BIJELIĆ

11. 01. 2023. u 20:36

BRAJAN Volš (47), suprug Beograđanke Ane (37), kojoj se 1. januara gubi svaki trag, navodno je dan nakon njenog nestanka pitao vlasnika kuće koju su iznajmljivali u naselju Kohaset nedaleko od Bostona da li su na njoj ugrađene sigurnosne kamere, piše u najnovijem policijskom izveštaju, koji objavljuju američki mediji.

БРАЈАН ПОКРАО ОЦА, АНА ЖУРИЛА ДА СЕ РЕШИ ИМОВИНЕ? Нови детаљи из живота Волшових

Foto Printskrin

On je njen nestanak prijavio tek tri dana kasnije, kada su i njene kolege u Vašingtonu bile zabrinute što se nije pojavila na poslu.

Piter Kapocoli, vlasnik kuće u Kohasetu, potvrdio je novinarima da na njegovom imanju nema sigurnosnih kamera i da još nije otišao na svoje imanje jer policija i dalje pretražuje svaki pedalj.

- Volšovi su stanarinu plaćali na vreme, a jedini problem koji sam imao sa njima bio je zbog njihovog psa koji preglasno laje - rekao je Kapocoli.

Brajan Volš, Foto Tanjug

Brajan je u nedelju popodne uhapšen, a u ponedeljak ujutru je izveden pred sudiju, gde je negirao umešanost u nestanak supruge. U međuvremenu je otkriveno da je tokom saslušanja rekao da se izgubio dok se vozio do kuće svoje majke, kao i da je svratio do dve prodavnice. On je takođe ispričao da je samo 2. januara napustio kuću kako bi otišao da sinu kupi sladoled, ali je policija utvrdila da je on zapravo za 450 dolara kupio sredstva za čišćenje kuće, koja je platio gotovinom. Policija je pre dva dana na deponiji u blizini njihove kuće pronašla krvave peškire i tepih, kao i testeru na kojoj su navodno tragovi ljudskog tkiva.

Misterija nestanka Srpkinje i dalje zaokuplja veliku pažnju američke javnosti i tamošnji mediji iz časa u čas izbacuju nove pojedinosti iz istrage i stupaju u kontakt sa ljudima koji su bliski sa Volšovima. Dvoje Aninih prijatelje reklo je novinarima da im je ona stalno najavljivala da će se dogoditi "veliko iznenađenje" u novoj godini, ali da su sada izuzetno uznemireni zbog njenog nestanka.

Majk i Mendi Silva su u poslednje četiri godine iznajmljivali stan u Reveru u Masačusetsu od Ane i Brajana, i družili su se sa njima. Po njihovim rečima, u poslednjih šest meseci nešto nije bilo u redu.

- Ana je žurila da se reši imovine, pa je prodala automobil i stan u kome su živeli.

Policija na imanju koje su iznajmljivali Volšovi, Foto Printskrin

Prodat je za gotovinu 28. ili 29. decembra - rekao je Majk Silva, dok je Mendi dodala da se tu ništa ne uklapa.

Najbolja Anina prijateljica, Alisa Kirbi, juče je za američke medije izjavila da su Volšovi imali rasprave oko dece, a da je oko katoličkog Božića bilo poprilično napeto.

- Ja sam poslednji put bila sa njom 29. decembra, kada smo u Vašingtonu izašle na večeru, a prethodno smo išle na ples i ostale do kasno. Sutradan ujutru, tog 30. decembra, ona je otišla u Boston. Njihove svađe bile su oko toga kada će konačno da se presele u Vašington, kada će ponovo da bude sa svojom decom, to joj je bio prioritet. Oni su prolazili kroz jedan veliki stresni period i znam da je za Božić bilo napeto. Ali nije postojalo ništa što je ukazivalo da se Ana plašila za svoj život ili da se osećala nebezbedno - ističe Alisa.

Alisa Kirbi, Foto Printskrin

UKRAO MILION DOLARA OD OCA

- Ana Volš je možda znala, a možda i nije da su Brajanov rođak i dva bliska prijatelja njegovog oca u sudskim dokumentima naveli da je Brajan bio otuđen od većine svoje porodice jer je ukrao milion dolara od svog oca - prenosi "Njujork post", navodeći da su njegovi bližnji tvrdili da je pokušao da manipuliše ocem koji je preživeo moždani udar kako bi od njega dobio još više novca.

Jedan od prijatelja je naveo da mu je Brajanov otac rekao da mu je sin bio dugogodišnji pacijent u psihijatrijskoj ustanovi u Ostinu i da mu je dijagnostikovano da je sociopata.

Foto: Printskrin/Instagram/anawalshe

LAŽNI TAJNI AGENTI U PENTHAUSU

Američki "Dejli mejl" preneo je juče ekskluzivna saznanja da je Ana Volš, kao menadžerka za nekretnine, do nestanka bila zadužena za iznajmljivanje stanova u luksuznoj zgradi u Vašingtonu, u kojoj su živela dva lažna agenta Državne bezbednosti SAD - Arijanom Taherzadehom i Haiderom Šer-Alijem, koji su pokušali da se infiltriraju među agente Tajne službe Džil Bajden. Njih dvojica su proveli mesece u luksuznoj zgradi u kojoj nisu plaćali kiriju, jer su iz kompanije koja je vlasnik ove nekretnine mislili da su oni federalni agenti. Dozvoljeno im je da žive bez kirije u penthausu, koja bi bila 40.000 dolara godišnje. Stanari zgrade se sećaju da su videli Anu prvi put kada je FBI pretresao zgradu u vlasništvu Tišmana Spejera. Stanari su Anu opisali kao profesionalnu ženu, ali ne mogu da isključe ni mogućnost da je bila umešana u tu priču sa lažnim agentima, koji su priznali da su se lažno predstavljali federalnim agentima kako bi regrutovali članove u svoj lažni istražni tim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju