"PRVI PUT ČUJEM ZA TU VEZU SA TAJNIM AGENTIMA, NISAM UPUĆENA - NEMA SAM OD BOLA": Majka Ane Volš za "Novosti" potvrdila jednu stvar

Novosti Onlajn

11. 01. 2023. u 19:18

ANA Volš, nestala Beograđanka iz Bostona je, kako navodi Dejli mejl, menadžerka nekretnina zadužena za luksuznu zgradu Vašingtona u kojoj su živela dva lažna agenta Državne bezbednosti SAD-a.

ПРВИ ПУТ ЧУЈЕМ ЗА ТУ ВЕЗУ СА ТАЈНИМ АГЕНТИМА, НИСАМ УПУЋЕНА - НЕМА САМ ОД БОЛА: Мајка Ане Волш за Новости потврдила једну ствар

Ana sa majkom Milankom, Foto Privatna arhiva

Milanka Ljubičić, majka nestale Ane, rekla je za "Novosti" da joj ova informacija nije poznata, ali i da nisu mnogo pričale o poslu.

- Zaista nisam upućena u to. Nije mi poznata ta informacija - rekla je Milanka.

Na pitanje da li joj je poznato da su njena ćerka i zet posedovali kuću u Vašingtonu odgovorila je:

- Da, znam da imaju tu nekretninu. Izvinite, ali zaista sam polomljena od bola i nije mi dobro. Zaista nemam više šta da kažem, nemam reči - kaže Anina majka.

Podsetimo, Ana Volš je nestala 1. januara oko četiri sata ujutru kada je izašla iz porodične kuće u američkoj državi Masačusetsu, gde je trebalo taksijem da ode na bostonski aerodrom kako bi odletela za Vašington gde je morala hitno da se javi na posao.

Međutim, lokalna policija tvrdi da nema dokaza da se ona ukrcala na avion, a njen suprug uhapšen je zbog ometanja istrage. Sa lisicama na rukama Brajan Volš našao se pred američkim tužilaštvom gde je naveo da nije kriv, a u porodičnoj kući nađen je krvavi nož koji je upotrebljavan, ali i sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara. Takođe, nađena je i testera, a istražitelji su pretražili i deponiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!