PRETI JOJ DUGA ROBIJA: Danas saslušanje žene koja je bila zadužena za čuvanje pasa koji su usmrtili Vladana Radosavljevića

Novosti online

06. 01. 2023. u 10:44

VIOLETA M. (50) koja je privedena juče zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti nakon što su psi koje je čuvala, odnosno, hranila izašli na ulicu i rastrgli Vladana Radosavljevića nasmrt na Kosmaju biće saslušana danas.

ПРЕТИ ЈОЈ ДУГА РОБИЈА: Данас саслушање жене која је била задужена за чување паса који су усмртили Владана Радосављевића

Foto: D. Milovanović

Njoj preti od 1 do 8 godina zatvora.

Kako se sumnja, ona juče nije obezbedila kavez u kojem su bili psi koji su izašli iz jednog dvorišta, a potom napali i izujedali Vladana Radosavljevića (62) koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu da odredi zadržavanje do 48 sati Violeti M. zbog sumnje da je izvršila krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti.

Violeta M. je bila zadužena da u Velikoj Ivanči, u dvorištu kuće M.S. koji boravi u inostranstvu, hrani tri psa. Pomenuti psi su, kako se sumnja, 3. januara napali Vladana Radosavljevića (62) i izujedali ga.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)