SRBIN PRONAĐEN MRTAV U RECI U ŠPANIJI: Naložena obdukcija, uzrok smrti još nije poznat

E. H.

18. 11. 2022. u 10:33

SRBIN Miladin Rakićević (59), zvani Rakaš, pronađen je mrtav u mestu Kangas de Onis u Španiji.

СРБИН ПРОНАЂЕН МРТАВ У РЕЦИ У ШПАНИЈИ: Наложена обдукција, узрок смрти још није познат

Foto: Printskrin

Prema pisanju tamošnjih medija, njegovo telo pronađeno je u reci Sela, pošto je jedan muškarac sa mosta video kako pluta nečije telo, koje su ubrzo izvukli pripadnici Civilne garde. Uzrok smrti još nije poznat, ali je, navodi se, isključeno da je reč o ubistvu.

Vest o smrti Rakićevića, koji je na Iberijsko poluostrvo došao pre tri decenije, šokirala je njegove sugrađane. Oni koji su ga poznavali kažu da je bio oženjen Laurom Valdes, poznatom kanuistkinjom, sa kojom ima troje dece.

- Rakaš je bio veoma cenjen u gradu Kangasu, gde je stigao početkom devedesetih - ispričao je za lokalne medije jedan njegov kolega. - Po dolasku u Španiju nastanio se prvo u Toledu, a zatim u Kangas de Onisu. Usred rata u bivšoj Jugoslaviji nije želeo da se vrati u svoju zemlju, a kada mu je istekla dozvola za boravak u Španiji, fudbalski klub Kanikas ga je angažovao kao radnika.

Miladinov kolega dalje navodi da je on bio veoma vredan i aktivan, da je bio dobar komšija:

- U Kanikasu je radio i kao fizički trener i kao trener za niže kategorije. U gradu Kangasu je uvek bio vezan za sport. Bio je fenomenalan čovek i vrhunski sportista.

Prema nezvaničnim informacijama, Miladin je navodno bolovao od neurodegenerativne bolesti, a u poslednje vreme se ponašao čudno. U trenutku kad je nastradao, bio je sam, pa su nepoznate okolnosti pod kojima je upao u reku Selu.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024