UDAVILI GA PRODUŽNIM KABLOM Kako je ubijen Mile Radulović Kapetan: Šokantno svedočenje Lalića

N.B./S.J.M.

08. 11. 2022. u 15:40

SRĐAN Lalić na suđenju kriminalnom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića ispričao je kako je taj klan stupio u kontakt sa Jovicom Vukotićem i kako je ubijen Mile Radulović Kapetan.

УДАВИЛИ ГА ПРОДУЖНИМ КАБЛОМ Како је убијен Миле Радуловић Капетан: Шокантно сведочење Лалића

Foto: Ilustracija

- Kad je otet Mile Radulović Kapetan, koji je držan u životu oko dva meseca, preko njegovog kriptovanog telefona su ostvarivani kontakti sa Jovicom Vukotićem i još nekima. Mile Radulović je aktivno učestvovao, nije imao drugog izbora u obmanjivanju - rekao je on i dodao:

- Udavljen je produžnim kablom, pre toga je snimljen u višečasovnom iskazu gde priznaje da je počinio neka krivična dela za škaljarski klan. Eto, to sam hteo da pomenem, jer je preko njega namamljen Lazar Vukićević i pokušan da bude namamljen Aleksandar Šarac i to pričom kako Miletovi ljudi treba da otmu Belivuka i ako realizuju da će ga ispitivati, mučiti i likvidirati i da oni budu tu kad ih otmu. Trebala su obojica da budu oteta istog dana, ali se Šarac predomislio i nije došao, ali je Vukićević prihvatio taj "zadatak".

- Otišao sam u Ritopek. Draganić je izvadio jedan pištolj sa prigušivačem, pripremili smo ga, stavio je rukavice i njegova funkcija je bila da reaguje ako Lazar potegne oružje. U pratnji su bili Hrvatin i Marko Budimir.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)