PRESEČEN LANAC KRIJUMČARENJA: Policija zaplenila preko 280 kg marihuane u tovaru kozmetike (FOTO)

Novosti onlajn

10. 10. 2022. u 16:54

NA PRELAZU Gradina je 8. oktobra 2022. godine zajedničkim radom službenika Uprave carina i Uprave granične policije presečen još jedan lanac krijumčarenja droge i zaplenjeno preko 280 kilograma marihuane skrivene u tovaru kozmetike.

ПРЕСЕЧЕН ЛАНАЦ КРИЈУМЧАРЕЊА: Полиција запленила преко 280 кг марихуане у товару козметике (ФОТО)

Foto: Uprava carina Republike Srbije

Na prelazu Gradina je 8. oktobra 2022. godine zajedničkim radom službenika Uprave carina i Uprave granične policije presečen još jedan lanac krijumčarenja droge i zaplenjeno preko 280 kilograma marihuane skrivene u tovaru kozmetike.

Prekršaj je otkriven na izlazu iz zemlje kada je za detaljan pregled izdvojen kamion stranih registarskih oznaka, koji je iz Francuske ka Turskoj prevozio dekorativnu kozmetiku, preparate za negu kože, manikir i pedikir. 

Foto: Uprava carina Republike Srbije

 

Kamion je najpre pregledan mobilnim skenerom kada su uočene nepravilnosti i odstupanja u zadnjem delu tovara. 

Fizičkim pregledom je upravo u tom delu pronađeno sedam neuobičajeno velikih kartonskih kutija, u kojima je umesto prijavljene kozmetike pronađena marihuana. 

Foto: Uprava carina Republike Srbije

 

Merenjem je utvrđeno da se radi o ukupno 285,5 kilograma pomenutog narkotika. 

Otkrivenu drogu, 33-godišnjeg vozača i kamion preuzeli su u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.

BONUS VIDEO:

SAHRANjEN UBICA ĆERKE IZ VRŠCA: Na ispraćaju, uz majku, bilo dvadesetak ljudi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)