SUPRUGA TAMARA SPASILA ZVICERA: Ovako je žena navodnog vođe "kavčana" sprečila atentat na muža pre dve godine (VIDEO)

Novosti online

30. 09. 2022. u 21:44

TAMARA Zvicer, supruga vođe kavačkog klana Radoja Zvicera koji je navodno danas ubijen u Panami, ne samo da je direktno učestvovala u vatrenom obračunu kada je navodni vođa "kavčana" ranjen pre dve godine u ukrajinskoj prestonici Kijevu, nego je uspela i da se otarasi oružja.

СУПРУГА ТАМАРА СПАСИЛА ЗВИЦЕРА: Овако је жена наводног вође кавчана спречила атентат на мужа пре две године (ВИДЕО)

Foto: MUP RS/Detektiv info/Printscreen

Pretpostavlja se da je Tamara oružje ili bacila ili sakrila na sigurno mesto pre nego što su stigli organi reda, a koliko je vođa kavačkog klana uvek bio oprezan, potvrđuje i činjenica da je njegova žena imala pištolj pri ruci.

Tamara je, prema navodima portala “Detective info”, zapucala iz pištolja u trenutku kada su pucači, navodno dvojica srpskih državljana, presreli šefa kavačkog klana u elitnom delu Kijeva. Pucala je na njih iz pištolja i zahvaljujući tome, Zvicer je izbegao smrt.

Podsetimo, supruga vođe kavačkog klana navodno je bila meta napada i 23. maja 2016. godine, kada je u pravcu njenog automobila ispaljen hitac koji ju je promašio. Za pokušaj ubistva ona je tada optužila Jovana Vukotića, koji je bio označen kao vođa rivalskog škaljarskog klana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni