DETALJI DRAME U LOPATNJU KOD OSEČINE: Ovo se događalo pre nego što je brat ubo u grudi brata

B. P.

22. 09. 2022. u 12:53

U SELU Lopatanj, kod Osečine, Ž. N. (42) kuhinjskim nožem je u grudi ubo brata G. N. (51) i nekoliko puta ga udario metalnom šipkom po telu.

ДЕТАЉИ ДРАМЕ У ЛОПАТЊУ КОД ОСЕЧИНЕ: Ово се догађало пре него што је брат убо у груди брата

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Svemu je prethodila svađa rođene braće, a G. N. je prebačen u valjevsku bolnicu gde mu je ukazana pomoć. Zadobio je, saznajemo nezvanično, lake povrede.

Ž. N. je određeno zadržavanje do 48 časova i biće u zakonskom roku sproveden u Osnovno javno tužilaštvo.

Žitelji udaljenog planinskog sela Lopatanj u Podgorini odavno su, saznajemo, navikli na incidente među dvojicom braće. Često je zbog svađa i fizičkih sukoba braće intervenisala policija.

- Oni žive u nemaštini i bedi, od socijalne pomoći, nigde ne rade, odali su se alkoholu – kažu seljani u Lopatnju. - Kada prime socijalnu pomoć, umesto da novac ulože u ogrev, namirnice, da poprave kuću u kojoj žive u veoma oskudnim uslovima, njih dvojica sve potroše na rakiju. Kada se napiju, prave probleme, postanu svadljivi, nasrću jedan na drugog. Nažalost, svi u Lopatnju i okolini navikli su na njihove porodične drame, ali ovoga puta to je poprimilo ozbiljne razmere. Srećom, kako čujemo, stariji brat zadobio je lake povrede. Kad god se u selu pojavi policijski automobil, sigurni smo da se patrola zaputila kod njih dvojice...

BONUS VIDEO:

MESTO ZLOČINA U SUBOTICI: Forenzičari u stanu u kom je muškarac ubio bivšu suprugu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije