DEVOJKA UBIJENOG CRNOGORCA ISPRIČALA SVE: "Bila sam sa njim u Hitnoj, nije mi dobro..." (FOTO)

novosti online

25. 08. 2022. u 16:28

CRNOGORAC Goran Vlaović (38), koga je ubio Srbin na ostrvu Pag u Hrvatskoj, bio je na odmoru sa devojkom manekenkom Draganom Banić.

ДЕВОЈКА УБИЈЕНОГ ЦРНОГОРЦА ИСПРИЧАЛА СВЕ: Била сам са њим у Хитној, није ми добро... (ФОТО)

Printscreen

Dragana Banić potvrdila je za medije da joj je dečko ubijen i da su bili zajedno na odmoru.

- Došli smo na odmor na ostrvo Pag. Ne znam šta se tačno dogodilo. Nisam videla taj trenutak, ali sam bila sa njim u Hitnoj. Užasno mi je. Mnogo se loše osećam - rekla je Banićeva, koja je sa ubijenim Goranom bila u vezi dve i po godine.

Manekenka nije mogla mnogo da priča od šoka.

- Sve je istina. Mnogo sam loše, nije mi dobro, jako sam loše, razumite me - gušila se u suzama nesrećna devojka koja je praktično bila svedok smrti svog momka.

Printscreen

 

Lepa Dragana je inače dovođena u vezu sa mnogim fudbalerima, među kojima su bili i pojedini aktuelni reprezentativci Srbije. Bila je navodno i sa poznatim pevačima.

Podsetimo, Goran V. ubijen je jutros oko 6 sati ujutru kada mu je, kako se sumnja, u glavu pucao naš državljanin. Do dolaska Hitne pomoći nesrećnom Crnogorcu pokušali su da pomognu gosti lokala ispred kog se pucnjava dogodila.

Nažalost, Goran je preminuo na putu do bolnice, dok je ubrzo kao osumnjičeni uhapšen Srbin. Motiv ubistva još uvek nije poznat.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (1)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)