NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA KOD ČAČKA: Četvorica mladića stradala u nesreći

Novosti online

26. 06. 2022. u 11:37

NEKOLIKO sati iza ponoći na lokalnom putu od Čačka ka selu Jančići došlo je do stravične saobraćajne nesreće u kojoj su, prema prvim informacijama sa terena, život izgubila četiri mladića.

НЕЗАПАМЋЕНА ТРАГЕДИЈА КОД ЧАЧКА: Четворица младића страдала у несрећи

Foto: Milena Anđela/Profimedia/Ilustracija

- Vraćali su se valjda sa neke žurke i vozač je izgubio kontrolu nad automobilom i sleteli su sa puta. Svi su nastradali. Ovo je prava tragedija, radi se o tek punoletnim mladićima. Svi su imali po 18 ili 19 godina - kaže za RINU jedan od meštana sela Jančići koji se jutros našao u blizini mesta gde su mladići sleteli.

Daljom istragom biće poznat tačan uzrok ove saobaćajne nesreće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!