POVODOM iznetih tvrdnji i drugih navoda koje su proteklih dana putem medija iznosili ministar odbrane Nebojša Stefanović i bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović, ističemo da će po nalogu Višeg javnog tužilaštva, Sektor unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije postupati u okviru svojih nadležnosti i zakonskih ovlašćenja.

Komentari (9)

Moskva

23.06.2022. 14:38

На челу министарства које представља институцију којој народ највише верује налази се лице које се подвргава унутрашњој контроли... Да је најава за неку представу, звучало би занимљиво и обећавајуће, овако само јако тужно!

Leštanac

23.06.2022. 15:59

Stefanović je trebalo da da ostavke na sve političke i partijske funkcije, jer na taj način će nadležni organi najrelevantnije obaviti svoje službene zadatke. Ovako doklegod je na nekoj od funkcija, uvek će se naći neko iz ovog ili onog razloga da ga zaštiti, ili papire da stavi na dnu fioke.

Zoran Petrović

23.06.2022. 16:14

Činjenoca je ta , da Hrkalovička sigurno nema više šta da izgubi pa je počela da odmotava celu klupku. Jer analizirajuči njene izjave , a i odgovor gospodina Stefanoviča na optužbi , deluje tako da njene izjave imaju temelj. A njegova objašnjenja i pravdanja su jako klackava.

Neo

23.06.2022. 19:51

@Zoran Petrović - Slažem se, ali! I da se kojim slučajem dokaže Stefanoviću da je umešan u navedene optužbe, ona i dalje ima ogromnu krivičnu odgovornost družeći se i kumujući (za sigurno i saradjujući) sa kriminalcima! Ja ne vidim povod druženja sa kriminalnim miljeom, sem ako nisu u istom biznisu! Ako nešto mrzim, to je pozicija svedoka saradnika, jednostavno (radio si šta si radio, popadali ste, dokazalo se i to je to) a ne, :ja jesam radio sa njima, ali ću Vam reći šta su oni dodatno radili, pa zbog te informacije neću biti uopšte krivično gonjen! Sve dok se to ne desi, mi smo u problemu!