PORUČENU ROBU NIJE PLAĆAO: Beograđanin (46) uhapšen zbog prevare, prisvojio preko tri miliona dinara

Tanjug

21. 06. 2022. u 14:21

PRIPADNICI MUP-a uhapsili su M. P. (46), odgovorno lice Privrednog društva "Labor farm trade" DOO Beograd, osumnjičenog da je izvršio krivično delo prevara u obavljanju privredne delatnosti i na taj način prisvojio oko 3,2 miliona dinara.

ПОРУЧЕНУ РОБУ НИЈЕ ПЛАЋАО: Београђанин (46) ухапшен због преваре, присвојио преко три милиона динара

Foto: UP CG

Sumnja se da je on, od 23. marta do 30. septembra 2020. godine, u više navrata poručivao robu od više različitih dobavljača sa teritorije Republike Srbije, dovodeći u zabludu odgovorna lica tih firmi da će robu plaćati na odloženo i davanjem menica kao sredstava obezbeđenja plaćanja, saopštio je danas MUP.

M. P. je roba isporučena, ali je nije isplatio, jer je račun PD "Labor farm trade" u blokadi od kraja septembra 2020. godine, navodi MUP.

Na taj način on je, kako se sumnja, oštetio dobavljače za 3.292.205 dinara.

Osumnjičeni, koga su uhapsili pripadnici MUP-a, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim Odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uz krivičnu prijavu priveden je nadležnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO: UBIO ŽENU PA POKUŠAO SAMOUBISTVO: Muškarac u Barajevu ženi prerezao vrat, pa zapalio kuću

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!