ALEKSANDRA PRIJOVIĆ POKRADENA I PREVARENA: Pevačica otkrila detalje drame koju je prošla - "Mogu samo jedno da zamolim"

Novosti onlajn

04. 06. 2022. u 17:33

PEVAČICA Aleksandra Prijović podelila je sa svojim pratiocima detalje drame koju je prošla, kada je shvatila da je žrtva prevare i da je pokradena.

АЛЕКСАНДРА ПРИЈОВИЋ ПОКРАДЕНА И ПРЕВАРЕНА: Певачица открила детаље драме коју је прошла - Могу само једно да замолим

Foto: Instagram/aleksandraprijovic

Pevačica je podelila da je njena nova pesma "procurila" u javnost, a u svojim objavama istakla je koliko ju je sve potreslo i pogodilo.

Aleksandra je navela da se desila nepredviđena situacija i da je pesma kojom je htela da najavi svoj novi album dospela u javnost, kako je navela, na njoj nepoznat način i trenutno nelegalno cirkuliše društvenim mrežama i raznim platformama za deljenje audio materijala. Dodala je i da uprkos svim naporima da se zaustavi dalje širenje pesme, zbog razmene deljenja, to je u ovom trenutku nemoguće.

- Krivo mi je što nismo imali priliku da vam prezentujemo ovu pesmu i ceo projekat na način na koji smo zamislili. Ipak, želim od srca da se zahvalim svima koji su slali predivne komentare vezane za pesmu, to nam u ovom trenutku mnogo znači! Zbog celokupne situacije pomeren je termin zvanično objave pesme i u narednih nekoliko dana ću vas obavestiti o novom datumu - poručila je ona na svom Instagram storiju.

BONUS VIDEO:

Tanja Savić - beogradski nastup

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)