RASTE BROJ POVREĐENIH U PREVRTANJU MINIBUSA: Radnici iz Šimanovaca prevezeni u KBC Zemun, evo u kom su stanju

Novosti online

10. 06. 2022. u 09:45

RADNICI koji su povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 6 časova kod Prhova u opštini Pećinci prevezeni su u KBC Zemun.

РАСТЕ БРОЈ ПОВРЕЂЕНИХ У ПРЕВРТАЊУ МИНИБУСА: Радници из Шимановаца превезени у КБЦ Земун, ево у ком су стању

Foto: Printskrin Instagram/192_rs

Prema prvim informacija, jedna osoba je stradala, a osamnaest njih je zadobilo teže i lakše povrede.

Kako nezvanično saznajemo, povrede se umnogome razlikuju, pa dok neki imaju povrede glave i kičme, drugi su dovezeni sa otvorenim ranama i trenutno su na ušivanju.

Dijagnostika i dalje traje, a lekari povređene šalju na skener kako bi utvrdili njihovo stanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Podsetimo, nesreća se dogodila oko 6.20 časova kada je minibus šabačkih registarskih oznaka sleteo sa puta u kanal. U vozilu je bilo 25 putnika. U trenutku nesreće na ovoj deonici bila je smanjena vidljivost zbog guste magle.

Prema prvim informacijama, čak devet sanitetskih vozila iz Rume, Sremske Mitrovice i Inđije stiglo je na lice mesta i zbrinulo je 18 povređenih, među kojima je i vozač minibusa.

Inače, vozač je u prvoj izjavi objasnio da je čuo kako je na vozilu nešto puklo, nakon čega je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta u kanal.

Saobraćaj na ovoj deonici se odvija usporeno, a na terenu su i ekipe policije. Kako se navodi, vozač nije bio pod dejstvom alkohola u trenutku nesreće.

BONUS VIDEO:

DELOVI VOZILA VISE SA PANČEVCA: Strašne scene na mostu nakon nesreće, saobraćaj blokiran

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024