OVO JE ZLATANOVA DRUGA ŽRTVA: Gabrijela imala dve ćerke, bivši muž takođe bio nasilnik

Novosti online

09. 06. 2022. u 10:55

GABRIJELA Serano (36) druga je žrtva koju je Zlatan Vasiljević (42) ubio u Vićenci, nakon što je presudio bivšoj partnerki Lidiji Miljković (42), a posle dvostrukog ubistva on je izvršio samoubistvo, prenose italijanski mediji.

ОВО ЈЕ ЗЛАТАНОВА ДРУГА ЖРТВА: Габријела имала две ћерке, бивши муж такође био насилник

Foto: Fejsbuk

Gabrijela, koja je poreklom iz Venecuele, imala je dve ćerke. Kako prenosi portal ilgiornaledivicenza.it, ona je bila udata za nasilnog muškarca, kog je prijavila za nasilje i od kojeg je pokušavala da se razvede.

Gabrijela je živela u Rubanu i očekivala je da se vrati na posao nakon što je imala operaciju u Španiji, gde joj živi sestra. Gabrijela je želela da se preseli u Španiju i tamo započne novi život, daleko od prošlosti koju je želela da ostavi iza sebe.

Pre nekoliko meseci Gabrijela je upoznala Vasiljevića i počela da se zabavlja sa njim. Upravo ju je on upoznao sa svojom advokaticom Alesandrom Neri, kojoj je ispričala o problemima sa svojim suprugom i maltretiranju koje je trpela. Te reči su na sudskom nivou dovele do pokretanja dva različita postupka.

- Pribavili smo nalog za civilnu zaštitu od suda u Padovi protiv supružnika gospođe Serano. Istovremeno, još uvek se protiv njenog supruga vodi krivični postupak za maltretiranje u porodici. Vest o Gabrijelinoj smrti šok je za mene. Ona me je zamolila da nastavim sa postupkom razdvajanja. Trebalo je uskoro da imamo saslušanje. Sve je tako neverovatno - rekla je Neri.

- Ne znam zašto su bili zajedno. Prema onome što ja znam, njih dvoje su prekinuli vezu, nisu se više zabavljali. Ne znam zbog čega su bili zajedno u automobilu - dodaje advokat.

Foto: Fejsbuk

Zlatan Vasiljević (42) već nekoliko godina boravio je u Italiji, gde se oženio Lidijom sa kojom je imao dvoje dece. Pre nego što je ostao bez posla, ovaj 42-godišnjak je bio tegljač, čime je obezbedio porodici dobar život. Kako bi zadržao standard i porodici nastavio da obezbeđuje dobar život, Zlatan je počeo sve više da se zadužuje. Počele su svađe sa Lidijom, on je navodno postajao sve nasilniji, što je dovelo do suđenja i razvoda.

Lidija je odvezla dvoje dece u školu i u svom automobilu se spremala da krene u hotel u kom je radila, kada joj je ubica prišao i zapucao. On je ispalio više hitaca u nju dok je sedela u vozilu.

Zlatan je potom pobegao i policija je angažovala specijalce i helikoptere kako bi ga pronašli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)