ŠTA JE PRETHODILO DVOSTRUKOM UBISTVU U KOSOVSKOJ MITROVICI? Ocu se borili za život u bolnici, podlegao teškim povredama

D. Z.

27. 05. 2022. u 10:46

RANO jutros oko šest časova dve osobe su ubijene, M. B. i U. B. Po nezvaničnim podacima, radi se o ocu, poznatom advokatu iz Severne Mitrovice i njegovom sinu, dok je osumnjičeni za ubistvo, drugi sin ovog advokata - uhapšen. Zločinu koji se dogodio u Ulici kralja Petra u Severnoj Mitrovici, po nezvaničnim saznanjima, prethodila je porodična rasprava oca i dvojice braće blizanaca.

ШТА ЈЕ ПРЕТХОДИЛО ДВОСТРУКОМ УБИСТВУ У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ? Оцу се борили за живот у болници, подлегао тешким повредама

Foto: Arhiva Novosti/Ilustracija

Prema rečima portparola tzv. Kosovske policije za region Sever Branislava Radovića u incidentu su učestovala dvojica braće blizanaca, rođeni 1993. godine, i njihov otac, dok je događaju najverovatnije prethodila porodična rasprava.

- Dana 27. 5. u 5.55 dobijena je informacija o incidentu koji se desio u Severnoj Mitrovici. Radi se o dvostrukom ubistvu, kojom prilikom je lišeno života lice sa inicijalima U. B.(1993), koji je inače brat osumnjičenog i M. B. (1993), kao i njihov otac M. B. Istraga je u toku, osumnjičeni je pod nadzorom policije, na lice mestu je izašla regionalna jedinica Kosovske policije - saopštio je za "Novosti" portparol Radović, dok bi, prema nezvaničim saznanjima, motiv za ovo dvostruko ubistvo mogli biti porodični problemi.

Ubistvo je, prema podacima iz policije, počinjeno hladnim oružjem, najverovatnije nožem. Iako su prema saznanjima iz mitrovačkog KBC lekari duže od sat vremena pokušavali da reanimiraju oca blizanaca, nažalost, nisu uspeli.

BONUS VIDEO: UBIO ŽENU PA POKUŠAO SAMOUBISTVO - Muškarac u Barajevu ženi prerezao vrat, pa zapalio kuću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024