OTAC NESTALE DEVOJČICE OTKRIO JEZIVE DETALJE: "Dvojica manijaka su mi otela ćerku, celu noć je držali vezanu za drvo"

Novosti online

21. 05. 2022. u 09:58

M. Ć, 15-godišnju devojčicu iz Banatskog Velikog sela kod Kikinde, u petak oko 20 časova i 30 minuta napala su dvojica muškaraca kada je posle izlaska sa drugaricama krenula kući.

ОТАЦ НЕСТАЛЕ ДЕВОЈЧИЦЕ ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ: Двојица манијака су ми отела ћерку, целу ноћ је држали везану за дрво

Foto: Fejsbuk/Milan Ćeran

Prema svedočenju njenog oca Milana, njegovu ćerku su muškarci vezali za drvo u petak uveče, kod obližnjeg groblja, i tu je držali celu noć, sve do 8 časova ujutru, u subotu.

- Ćerka je otišla u petak kasno popodne da se vidi sa drugaricama i prošeta. Rastale su se oko pola devet uveče i ona je pošla prema kući. Mogu slobodno da kažem da je ovo bio pokušaj silovanja priča uznemireni otac Milan Ć.

Kako dalje navodi, dvojica manijaka su napala devojčicu, skočila na nju, a devojčica je počela da se brani i viče, ali je niko nije čuo.

- Prišli su joj s leđa i počeli da je vuku za kosu. Ona se u momentu otrgla i potrčala prema našoj kući, koja je u blizini mesnog groblja. Siledžije su je stigle kod groblja, ponovo je napastvovali, cepali joj trenerku, brushalter, dok je moja ćerka nemoćno vikala i tražila pomoć. Zatim su je vezali za drvo i tu je držali do jutros, oko 8 časova, kada je ćerka nekako uspela da pobegne i vrati se kući drhtavim glasom priča Milan o preživljenom ćerkinom užasu.

Dok su roditelji nemoćno tražili pomoć od policije i građana na društvenim mrežama, devojčica je preživljavala užas i nekako uspela da se otrgne iz kandži manijaka. Potvrđeno je da nije došlo do silovanja, ali je užas o nemilom događaju ostao kao beleg, koja još dugo neće izbledeti.

- Ćerka je oko 8 časova jutros uletela u kuću, iscrpljena, histerična, pod velikim stresom, uplakana, šta da vam pričam - kaže otac devojčice, koji je trenutno u PU Kikinda, gde daje izjavu.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)