NIKOME NISAM ZLO NANELA: Vlasnica novobeogradske pekare o bombaškom napadu na njen lokal

Š. M.

19. 05. 2022. u 19:56

NA pekaru koja se nalazi u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu oko tri sata posle ponoći zasada nepoznata osoba bacila je bombu i oštetila lokal. Staklo na vratima potpuno je polomljeno, a povređenih, na sreću, nije bilo.

НИКОМЕ НИСАМ ЗЛО НАНЕЛА: Власница новобеоградске пекаре  о бомбашком нападу на њен локал

Privatna arhiva

Kako smo saznali, nadzorne kamere snimile su napadača, koji je najpre kamenom razbio staklo na ulaznim vratima i nakon toga u objekat ubacio eksplozivnu napravu. On je potom pobegao u nepoznatom pravcu, a policija i dalje traga za njim.

- On je kamenom probio duplo staklo i samo je ubacio bombu - ističe vlasnica pekare Gordana Gligorijević. - I to je toliko puklo da to nije normalno. Pekar je u tri dolazio na posao i iz automobila čuo da je nešto puklo. Zvao me je odmah i kaže: "Goco, slomljeno je staklo i cela pekara je u srči, izgleda da je neko bacio petardu. Ne mogu da uđem." Ja siđem i imam šta da vidim. Nema šta u pekari da se uzme pošto su mašine teške da bi ih neko izneo. Ni sa kim se nisam posvađala, stvarno ne znam ko bi ovo i zašto mogao da uradi.

Vlasnica ističe da svake večeri posle 18 časova hranu koja ostane ne prodaje upola cene, već podeli komšijama i žiteljima ovog dela prestonice.

- Samo mogu da pomognem, ako je neko gladan, da mu dam da pojede i neću ništa da naplatim - očajno kaže ona. - Svi me u kraju znaju kao Majku Terezu, ne znam na šta ovo liči. Policija kaže da je bomba, sad se brinem, plašim se, imam dva sina. Groznica me sad trese od brige. Šta ću, da se ubijem ne mogu. Još nisam ni osigurana. Ja živim miran život, nisam zgazila mrava jednog, nisam zlo učinila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!