TELO PLUTALO PORED BRODOVA Mornar za "Novosti": Izvukli smo ga, a onda je kapetan pozvao policiju

S.V.

18. 05. 2022. u 11:38

JUTROS su mornari oko 9.30 pronašli na Adi Huji telo mladića, za kojeg se pretpostavlja da je Matej Periš, iako zvanične potvrde još uvek nema. Telo je poslato na DNK analizu, kako bi se utvrdilo da li je reč o nestalom Splićaninu.

ТЕЛО ПЛУТАЛО ПОРЕД БРОДОВА Морнар за Новости: Извукли смо га, а онда је капетан позвао полицију

Foto: P. Milošević

Telo je pronađeno preko puta restorana "Imperia" na desnoj obali Dunava, a jedan od mornara, koji je jutros bio na licu mesta, za "Novosti" kaže:

- Posada je primetila telo koje je plutalo pored teretnih brodova, vetar ga je naneo na ponton koji je od lađi udaljen oko pedesetak metara. Kapetan je pozvao policiju i prijavio. Koliko smo iz daljine mogli da vidimo, telo je izvučeno celo, obučeno i sa jednom patikom.

Kako kažu izvori "Novosti", telo je neprepoznatljivo zbog toga što je dugo vremena bilo u vodi, ali po konstituciji, po odeći, aplikaciji na majici, sumnja se da je reč o Mateju Perišu, za kojim se traga od decembra prošle godine, kada je nestao iz kluba "Gotik". On je u klubu bio sa prijateljima, sa kojima je došao u Beograd kako bi proslavili Novu godinu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OVAKAV HOTEL SVI SANJAMO: Sklad sa prirodom pretočen u najfiniji luksuz