OSUĐEN PROIZVOĐAČ LAŽNE "PLAZME": Priznao krivicu, evo koliku kaznu je dobio

Novosti online

04. 11. 2021. u 00:03

NAKON što je policija u Beogradu, pre dvadesetak dana, uhapsila D. Č. (41), osumnjičenog da je duži period proizvodio mleveni „plazma“ keks koristeći tuđi naziv brenda i žig, osumnjičeni je danas u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu zaključio sporazum o priznanju krivice.

ОСУЂЕН ПРОИЗВОЂАЧ ЛАЖНЕ ПЛАЗМЕ: Признао кривицу, ево колику казну је добио

Foto Depositphotos

On je priznao izvršenje krivičnog dela neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena, za koje mu je sud izrekao uslovnu kaznu, kojom je utvrdio kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 11 meseci, a koja se neće izvršiti ukoliko okrivljeni ne izvrši novo krivično delo u roku proveravanja od 4 godine i 11 meseci.

Ove navode potvrdila je i branilac okrivljenog, advokat Slavka Babić i dodala da je njenom klijentu danas ukinut pritvor, dok je oštećeno privredno društvo upućeno na parnični postupak radi ostvarenja imovinskopravnog zahteva.

Podsetimo, policija je na više lokacija u Beogradu pronašla u prodaji u manjim prodavnicama falsifikovan proizvod mlevene „plazme“ u pakovanju od 300 grama, a onda i ilegalni pogon za proizvodnju tog proizvoda, čiji je vlasnik osumnjičeni.

U pogonu je pronađena linija za punjenje ambalaže, štampač za štampanje na ambalaži, veća količina folije, odštampana kartonska pakovanja, kao i rinfuzni mleveni keks.

(Telegraf.rs)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)