ŽENA BILA POTPUNO IZOBLIČENA, POLICAJCI JE NAŠLI BAČENU NA ASFALT: Detalji jezivog prebijanja supruge u Čačku!

Novosti online

31. 08. 2021. u 12:44

GORAN V. (30) iz sela Zablaće kod Čačka je u noći između nedelje i ponedeljka brutalno pretukao svoju suprugu.

ЖЕНА БИЛА ПОТПУНО ИЗОБЛИЧЕНА, ПОЛИЦАЈЦИ ЈЕ НАШЛИ БАЧЕНУ НА АСФАЛТ: Детаљи језивог пребијања супруге у Чачку!

Foto Ilustracija

On iza sebe ima debeo dosije krivičnih dela. Kažnjavan je za nasilje u porodici više puta, a osuđivan je i zbog nelegalnog posedovanja oružja. Policajci koji su radili uviđaj tvrde da ovakav slučaj prebijanja nije zabeležen u analima čačanske policije.

- Reč je o ekstremnom obliku nasilja u porodici i to stoji jasno navedeno u izveštaju koji je dostavljen tužiocu. Po prijavama iz te porodice, inače pozivala nas je sadašnja žrtva, mi smo postupali mnogo puta. Svaka naša intervencija je uredno zavedena i prosleđena Tužilaštvu. Iako sam se za ove godine rada u policiji nagledao svega, ovakav slučaj nisam imao. Žena je bila potpuno izubijana, od eksera na motki bila je sva izujedana po celom telu. Krvava, bez uha, polomljenih rebara i kostiju. Potpuno izobličena... Tako prebijenu našli smo je bačenu na asfalt u Zablaću - rakao je izvor iz policije, prenose mediji.

Prema nezvaničnim saznanjima iz medija, slučaj prebijanja nesrećne žene u Čačku vodi Osnovno javno tužilaštvo. Dežurni tužilac Jasmina Lazović juče je osumnjičenom za zversko nasilje u porodici odredila meru zadržavanja u pritvoru do 48 sati. Prema planu, on danas u popodnevnim satimatreba da bude saslušan.

Goranu V. se na teret stavljaju tri krivična dela, dva u slučaju prebijanja supruge i majke i treće kršenje mere zabrane pirilaska supruzi zbog ranije počinjenog dela nasilja u porodici, odnosno nasilja koje je vršio nad suprugom.

Kako se saznaje od komšija ove porodice iz Zablaća, Goran V. je sve vreme živeo u istoj kući sa žrtvom nasilja, njihovo četvoro dece i majkom.

(Informer)

BONUS VIDEO

https://video.novosti.rs/hronika/video/1959-ajkulin-brat-tuce-zene-na-ulici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)