POGLEDAJTE SNIMAK HAPŠENJA OTMIČARA IZ NOVOG SADA: Ovo su kidnaperi brata Kavčanina u Beogradu - za otkup tražili 150.000 evra (VIDEO)

Novosti onlajn

25. 08. 2021. u 12:00

POLICIJA je sinoć u Novom Sadu uhapsila grupu osumnjičenih koja se tereti da je u subotu u takozvanoj "dolini gladnih " u Novom Beogradu kidnapovala Beranca Filipa G. On je rođeni brat Željka G. koji se dovodi u vezu sa "kavačkim klanom".

ПОГЛЕДАЈТЕ СНИМАК ХАПШЕЊА ОТМИЧАРА ИЗ НОВОГ САДА: Ово су киднапери брата Кавчанина у Београду - за откуп тражили 150.000 евра (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

- Posle hapšenja sve se detaljno proverava, posebno da li je on sam učestvovao u ovoj priči, odnosno da li je fingirao otmicu - rekao je naš izvor. 

Kako smo saznali, u Novom Sadu uhapšeni su M. G. (44), F. C. (30) i A. J. (31).

Oni su osumnjičeni da su 21. avgusta oteli Filipa G. (25), ugurali ga u automobil, i odvezli u jedan stan u Beogradu, gde su ga tri dana mučili i zlostavljali. 

Sumnja se da su od rođaka i prijatelja mladića iz Berana tražili otkup od 150.000 evra. Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

Akciju hapšenja su izveli pripadnici beogradske policije u saradnji u SBPOK. 

Pogledajte kako je izgledala akcija:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba