JEZIVI SNIMAK SILEDŽIJE IZ TERETANE: Pretio ubistvom radnice i vikao da je glavni, a onda mu je Sloba Radanović dokazao suprotno (VIDEO)

Novosti online

08. 07. 2021. u 19:13

JEZIVA scena odigrala se juče u teretani u Novom Beogradu kada je jedan od posetilaca teretane ušao u pult i prebio radnicu koja se tamo nalazila. Nasilniku je ovog popodneva određen pritvor od 30 dana.

ЈЕЗИВИ СНИМАК СИЛЕЏИЈЕ ИЗ ТЕРЕТАНЕ: Претио убиством раднице и викао да је главни, а онда му је Слоба Радановић доказао супротно (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram

Pomahnitali siledžija napravio je skandal u teretani na Novom Beogradu jer ga radnici nisu pustili da sedi iza pulta-.

Nasilnik je nakon toga otišao iz objekta, pa na društvenim mrežama objavio video u kom preti "radnici Dragani" da će je ubiti, kao i da će napraviti haos u teretani, u kojoj je "od danas on gazda".

Na snimku koji je na društvenim mrežama objavio najavio je da će napraviti haos i maltretirati radnicu, kao i da on sada "preuzima teretanu".

- Ako kojim slučajem vidite neki haos tamo, znajte da sam ga napravio ja. Da se zna od danas ja sam glavni u toj teretani i postavljen sam od strane glavnog vladara Solfijea, ako sam dobro izgovorio, najvećeg kralja univerzuma svih vremena. Ja sam hteo da uđem za put i sednem na stolicu, ta devojka mi se isturila i rekla da će zvati policiju... Kad sam krnuo onu stolicu, evo noga mi je krvava, da ne bude da lažem, ćopam... Sutra će komplet osoblje da dobije otkaz i doći će novo osoblje sa marsa - rekao je između ostalog u videu punom pretnji uhapšeni U. R.

Podsećamo, dalje nasilje nad radnicom sprečio je pevač Slobodan Radanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)