DEČAK (11) HITNO OPERISAN: Povrede mališana koga je izbo pomahnitali otac ipak nisu lake, majka i dalje životno ugrožena

Novosti online

18. 06. 2021. u 20:05

DEČAK (11), koga je otac jutros isekao nožem po rukama dok je mališan branio majku, danas je u čačanskoj Opštoj bolnici hitno operisan.

ДЕЧАК (11) ХИТНО ОПЕРИСАН: Повреде малишана кога је избо помахнитали отац ипак нису лаке, мајка и даље животно угрожена

Foto: Fejsbuk

Iako su na prijemu u bolnicu dečaku konstatovane lake telesne povrede, hirurzi su na osnovu detaljnih pregleda ustanovili da je ozbiljno povređen i pribegli su hitnoj operaciji šake.

Zdravstveno stanje majke je i dalje nepromenjeno, ona je izdržala operaciju, ali je i dalje životno ugrožena i nalazi se u intenzivnoj nezi.

Za njenim mužem se i dalje intenzivno traga. Naime, nakon napada u kome je nožem izbo trudnu ženu i sina, on je pobegao sa mesta zločina i od tada mu se gubi svaki trag.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (3)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju