MIKA ALEKSIĆ TREBA DA IDE NA TREĆU OPERACIJU: Odlaže se današnje suđenje

S. J. M.

20. 03. 2024. u 07:00

MIROSLAV Mika Aleksić i dalje nije boljeg zdravlja. Kako saznajemo, treba da ide na treću operaciju stomaka. Zbog toga najverovatnije neće doći na današnje suđenje u Višem sudu u Beogradu, pa će ono biti odloženo.

МИКА АЛЕКСИЋ ТРЕБА ДА ИДЕ НА ТРЕЋУ ОПЕРАЦИЈУ: Одлаже се данашње суђење

Foto P. Milošević

Njegovo zdravstveno stanje je, kako kažu lekari, trenutno prilično ozbiljno i neophodno je da se uradi novi operativni zahvat.

Aleksić je u decembru imao jednu operaciju, a u januaru drugu. Njegov branilac Zoran Jakovljević na prošlom pretresu, u februaru, rekao je da su poslednje procene lekara da mu treba bar dva meseca za oporavak.

Aleksiću se sudi za silovanja i nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica njegovog dramskog studija. Do sada je na suđenju on izneo odbranu i saslušano je pet oštećenih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo