"VRAČARAC" OSTAO U SREMSKOJ MITROVICI: Odloženo suđenje Marku Drakuli jer zatvor nije imao - vozilo

S. J. M.

15. 03. 2024. u 16:43

PONOVLjENO suđenje Marku Drakuli, Marjanu Dimitijevskom i Nemanji Milutinoviću, optuženima za više krivičnih dela odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za sredinu aprila, jer iz zatvora u Sremskoj Mitrovici nije doveden Milutinović. Kako je obrazloženo sudu, nisu imali dovoljno vozila.

ВРАЧАРАЦ ОСТАО У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ: Одложено суђење Марку Дракули јер затвор није имао - возило

Foto: Novosti

Njih trojica optuženi su za nedozvoljeno držanje i nošenje oružja, sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti i falsifikovanje isprava. Dimitrijevski je došao na suđenje sa slobode, dok Milutinović i Drakula nisu dovedeni.

Suđenje se ponovlja jer je Apelacioni sud ukinuo deo prvostepene presude, kojim su njih trojica bili osuđeni na kazne zatvora. Prilikom njihovog hapšenja u autu u kojem su bili nađeni su gasni pištolji, lažne tablice, lažni policijski prsluci sa oznakama UKP, kačketi i policijska značka, koja je ukradena još 2006. godine.

Drakula se inače sumnjiči i da je pripadnik organizovane kriminalne grupe "Vračarci", pa mu se u Specijalnom sudu sudi i da je pokušao da ubije Lazara Vukićevića podmetnuvši pod njegov "porše" eksplozivnu napravu.

BONUS VIDEO - DR Novosti: Kada treba početi sa anti-age rutinom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!