MIKA DVA PUTA OPERISAN: Današnje suđenje bi trebalo da se odloži

S. J. M.

20. 02. 2024. u 07:00

MIROSLAV Mika Aleksić ima ozbiljne zdravstvene probleme, pa bi, prema najavama, današnje suđenje u Višem sudu u Beogradu trebalo da se odloži.

МИКА ДВА ПУТА ОПЕРИСАН: Данашње суђење би требало да се одложи

M.Anđela

Kako saznajemo Aleksić je u proteklom periodu imao dve vrlo ozbiljne operacije u stomaku. Prva u decembru nije bila planirana, ali mu je pozlilo, pa je hitno završio u bolnici na operacionom stolu. Zbog te intervencije odložena je druga operacija zakazana krajem decembra, jer se Aleksić nije baš najbolje oporavljao i organizam mu je bio toliko iscrpljen da lekari nisu smeli ponovo da ga operišu. Ipak, ta druga hirurška intervencija urađena je u januaru.

Posle ovih operacija rezultati mu nisu baš najbolji. Vlasnik nekadašnjeg dramskog studija "Stvar srca" ima jake bolove u stomaku i stanje mu je promenljivo, kako koji dan.

Aleksićev advokat Zoran Jakovljević nam potvrđuje da njegov branjenik trenutno nije dobrog zdravlja i da će se zbog toga suđenje odložiti.

- Već sam nosio sudiji deo dokumentacije, a danas ću mu dostaviti celokupnu i da dobijemo nove termine za sledeće glavne pretrese. Mika još nije u stanju da dođe u sud i prati suđenje. Nadamo se da će se oporaviti, pa da nastavimo - rekao nam je Jakovljević.

Inače, tokom sudskog procesa do sada je Aleksić izneo detaljnu odbranu po svakoj tački optužnice i saslušano je pet od sedam devojaka, koje su ga prijavile za silovanja i nedozvoljene polne radnje. Na narednim pretresima iskaze treba da daju oštećene glumica Iva Ilinčić i Jefimija Vujović. Nakon toga sledi ispitivanje svedoka, a na kraju i veštaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!