SUĐENJE ZA UBISTVO VELIBORA DUNJIĆA: Snimci sa kamera nisu dovoljno precizni

J.D.Lj.

14. 11. 2023. u 14:56

U VIŠEM sudu u Beogradu danas je gledanjem snimaka sa obližnjeg objekta u vreme izvršenja krivičnog dela, nastavljeno suđenje za ubistvo Velibora Dunjića, jednog od vođa navijača "Crvene zvezde" ispred splava "Džimis" 2014. godine, kada je teško ranjena i njegova tadašnja devojka Tanja Šobota.

СУЂЕЊЕ ЗА УБИСТВО ВЕЛИБОРА ДУЊИЋА: Снимци са камера нису довољно прецизни

Foto arhiva

Sud je odgledao dva snimka sa kamera, na kojima se vide dve siluete. Međutim, pomenuti snimci nisu i dovoljno precizni i jasni.

Na suđenju se, iako su uredno pozvani, nisu pojavila tri svedoka, te će oni biti saslušani na narednom zakazanom pretresu.

Na optuženičkoj klupi zbog pomaganja izvršiocu nakon izvršenog krivičnog dela, odnosno ubistva Dunjića, nalaze se Goran Knežević, Miloš Milosavljević i Bojan Starovlah. Za ubistvo Dunjića i ranjavanje njegove devojke, kao neposredni izvršilac optužen je Vladimir Đurović, tadašnji pripadnik obezbeđenja splava "Džimis", koji je u bekstvu.

Aleksandar Đuranović, Marko Gvozdenović, Zoran Vukić i Jelena Krušedolac su za neprijavljivanje dela svojevremeno bili pod istragom tužilaštva, ali su sklopili sporazume o priznanju krivice.

Krajem 2019. Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 16 meseci zatvora Vuka Musića jer je prikrivanjem tragova pružio pomoć Vladimiru Đuroviću nakon ubistva. Musić je tokom suđenja priznao izvršenje krivičnog dela u celosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave