NESVAKIDAŠNJI SLUČAJ PRED SUDOM U ČAČKU: Žena u Vajber grupi tagovala komšije i napisala da su klošari

Novosti online

10. 11. 2022. u 10:23

SUPRUŽNICI iz Čačka M. Ć. i M. Ć. tužili su komšinicu iz iste stambene zgrade Đ. Đ., smatrajući da ih je uvredila porukom na Vajberu.

НЕСВАКИДАШЊИ СЛУЧАЈ ПРЕД СУДОМ У ЧАЧКУ: Жена у Вајбер групи таговала комшије и написала да су клошари

Foto Shutterstock

U krivičnoj tužbi upućenoj Osnovnom sudu u Čačku navodi se da je tužena 11. jula ove godine u 17.21 sat, sa svog naloga u Vajber grupi u koju su uključene sve komšije, poslala poruku sadržine:

-  A šta dužiš? Napiši stanarima zgrade šta je ovaj klošar @Ć (...) uradio”, a tri minuta kasnije i: „Da, klošar @Ć (...) koji je sada na moru, on i njegova žena. Mislim, oboje su klošari. Pardon, ona je klošarka, a on je klošar. Decu neću da mu vređam iako on tuđu decu maltretira, kao mene zadnjih mesec i po dana. Goni, ganja, maltretira i uznemirava” - prenose mediji.

U tužbi se ističe da je do nesuglasica došlo oko pasa lutalica koji se svakodnevno sakupljaju ispred zgrade gde žive privatni tužioci i okrivljena. 

Zbog toga je učestala i prepiska na Vajber grupi. Čine je svi stanari zgrade i, tvrdi advokat tužilaca, svih 30 članova grupe videlo je sporne poruke. 

Tužioci predlažu da se okrivljena oglasi krivom zbog krivičnog dela uvrede iz člana 170 stav 1. Krivičnog zakonika i osudi na novčanu kaznu od 200.000 dinara, a potom da se privatni tužioci upute u parnicu radi ostvarenja imovinskopravnog zahteva kao i da okrivljena plati privatnim tužiocima troškove postupka koliko isti budu iznosili, i to za sastav krivične tužbe 24.750 dinara, kao i taksu na tužbu i odluku po odmerenju suda.

(Telegraf)

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)