ZA DVA SILOVANJA 12 GODINA ZATVORA: Apelacioni sud u Kragujevcu potvrdio presudu Nenadu Udovičiću iz Trstenika

S. BABOVIĆ

16. 05. 2022. u 21:12

NENAD Udovičić (38) iz Trstenika pravosnažno je osuđen na 12 godina zatvora zbog krivičnog dela silovanje na ponižavajući način, saznaju "Novosti". Ovom odlukom Apelacioni sud u Kragujevcu potvrdio je presudu Višeg suda u Kruševcu donetu prošle godine. Suđenje Udovičiću zbog silovanja dva mladića bilo je zatvoreno za javnost.

ЗА ДВА СИЛОВАЊА 12 ГОДИНА ЗАТВОРА: Апелациони суд у Крагујевцу потврдио пресуду Ненаду Удовичићу из Трстеника

Nenad Udovičić / Foto Fejsbuk

Policija je sada osuđenog Trsteničanina uhapsila početkom novembra 2020. godine, nakon što se posumnjalo da je mladića od 19 godina obljubio na benzinskoj pumpi u okolini Trstenika u noći između 29. i 30. oktobra.

- Sve se dogodilo oko dva sata posle ponoći na benzinskoj pumpi, gde je radila žrtva i koja je ispričala da je krivično delo počinjeno u toaletu ovog objekta i da ga je primorao da ga oralno zadovolji - navodi izvor "Novosti". - Slučaj je otkrilo okruženje mladića, nakon što se našao u veoma teškom psihičkom stanju, pa je sve prijavljeno policiji, gde se tada osumnjičeni branio ćutanjem.

Nakon što mu je određen pritvor do 30 dana, počele su i priče da mladić verovatno nije jedina žrtva. Uskoro se Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu javio još jedan oštećeni, pa je istraga proširena.

- Priče da je maltretirao muškarce već duže vreme su se prenosile po Trsteniku, ali javno niko nije smeo o svemu da govori zbog straha ili stida, budući da je reč o maloj sredini - kaže izvor "Novosti". - Godinama ga je pratio loš glas. Ponašao se nasilno, mnogi su sumnjali da je počeo da se poremećeno ponaša nakon boravka u zatvoru. Imao je već jedno dete u braku, a onda mu je supruga rodila drugo u danu kada je uhapšen zbog prvog silovanja.

I RANIJE OSUĐIVAN

OSUĐENI Udovičić je povratnik, a prema nezvaničnim informacijama, osuđivan je zbog ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju u Štulcu, mestu nadomak Vrnjačke Banje 2011. godine. Zabeleženo je i da je, navodno, pucao iz lovačke puške za koju nije imao dozvolu, a dovodio se i u vezu sa učešćem u kafanskoj tuči koja se dogodila 2004. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!