POTRESNO SVEDOČENJE STEFANOVOG OCA O NESREĆI: Izvlačio sam mu iz usta i nosa krv koja je šikljala na sve strane

J.D.Lj.

22. 11. 2021. u 11:34

MIHAILO Balić, otac Stefana i Luke, koji je imao saobraćajku na Karaburmi, kada ih je svojim vozilom udario Lazar Galić, a potom pobegao, danas je detaljno ispričao u sudu šta se sve desilo kobne večeri.

ПОТРЕСНО СВЕДОЧЕЊЕ СТЕФАНОВОГ ОЦА О НЕСРЕЋИ: Извлачио сам му из уста и носа крв која је шикљала на све стране

Foto: Fejsbuk/OFK "Gol"

Objasnio je da je pre nego što je kročio na pešački prelaz pogledao levo i desno, a potom pozvao decu koja su bila na pola metra, metar iza da krenu za njim. Rekao je da nije imao običaj da ih drži za ruku, ali da su oni bili izuzetno poslušni. Objasnio je da je video na stotinak metara udaljenosti vozilo, koje je, kako mu se činilo, išlo normalnom brzinom, onda je osetio udarac, koji ga je okrenuo za 90 stepeni, izuo mu jednu patiku, ali je Mihailo ostao na nogama. Međutim, u tom trenutku pored njega nisu bili Luka i Stefan, pa ih je dovikivao i zamolio građane da ih potraže. 

- Na desetak metara dalje video sam nešto sklupčano i znao sam da je to moje dete. Bio je to Stefan. Ležao je, zenice su mu bile prošire, što je ukazivalo na povredu lobanje, a krv mu je šikljala iz usta i nosa. Svojim ustima izvlačio sam mu tu krv i činio sve da pomognem do dolaska Hitne pomoći - ispričao je nesrećni otac. 

Stigla su dva vozila saniteta, od kojih je jedno odvezlo Mihaila i Luku, koji je zadobio prelom butne kosti, u nadležnu ustanovu, dok je drugo povezlo teško povređenog Stefana. 

- Čuo sam da su ga reanimirali u vozilu, i da je Stefan bio klinički mrtav. Uspeli su da ga ožive, ali, nažalost, nekoliko dana kasnije moj sin je preminuo - rekao je Mihailo Balić. 

BONUS VIDEO: Hapšenje razbojnika koji su pucali na Novom Beogradu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije