NADRILEKAR SAVA STIGAO NA SASLUŠANJE SA MAJKOM: Lažno se predstavljao kao plastični hirurg, imao ilegalnu ordinaciju u centru Beograda (FOTO)

Novosti online

25. 05. 2021. u 11:16

NADRILEKAR Sava Knežević je stigao sa svojom majkom Danijelom u Drugi osnovni sud u Katanićevoj ulici gde će danas biti saslušan.

НАДРИЛЕКАР САВА СТИГАО НА САСЛУШАЊЕ СА МАЈКОМ: Лажно се представљао као пластични хирург, имао илегалну ординацију у центру Београда (ФОТО)

Foto: P. Milošević

Knežević, koji živi u Batajnici, se lažno predstavljao kao plastični hirurg, i obavljao je operacije u ilegalnoj ilegalnoj ordinaciji na Terazijama.

On se sumnjiči da je počinio krivična dela neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću i teško delo protiv zdravlja ljudi.

Lisice na ruke stavljene su i njegovoj majci Danijeli (49), cvećarki po profesiji, kojoj se na teret stavlja da mu je u svemu pomagala.

Slučaj sina i majke već nekoliko nedelja unazad zaokuplja pažnju javnosti i to nakon što je nekoliko pacijenata javno progovorilo šta su doživeli nakon tretmana koje su obavljali kod Kneževića.

Iz ordinacije su, kako su naveli, izlazili sa ožiljcima, opekotinama, traumama, a nekima je, navodno, bio ugrožen i život.

Knežević i njegova majka su nakon višednevnog skrivanja uhapšeni juče na Terazijama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)