ISTRAGA POKAZALA: Igor (45) skočio u bunar - Već tri puta pokušao sebi da oduzme život

S. B.

14. 05. 2021. u 10:55

IGOR M. (45) ivršio je samoubistvo skokom u bunar selu Meševo kod Kruševca, pokazala je istraga kruševačke policije, saznaju “Novosti”.

ИСТРАГА ПОКАЗАЛА: Игор (45) скочио у бунар - Већ три пута покушао себи да одузме живот

Foto: I. Mitić

Prema nezvaničnim saznanjima, nesrećni čovek već je tri puta pokušao sebi da oduzme život. Pre nego da skoči u bunar, pored je uredno odložio i ručni sat. Obdukcija neće biti rađena.

Telo muškarca, kako su “Novosti” objavile, nađeno je u bunaru juče u Meševu, a po dojavi policiji,vatrogasci su oko 13.10 izvukli telo utopljenika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POVREĐENA NA PEŠAČKOM PRELAZU: Saobraćajna nesreća u Leskovcu, devojka zadobila prelom potkolenice