KOLIMA USMRTIO BICIKLISTU, PA POBEGAO: Uhapšen muškarac iz okoline Novog Bečeja

tanjug

02. 05. 2021. u 23:30

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu višeg javnog tužioca u ovom gradu, uhapsili su R.P. (40) iz okoline Novog Bečeja, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopšteno je večeras iz Policijske uprave Zrenjanin.

КОЛИМА УСМРТИО БИЦИКЛИСТУ, ПА ПОБЕГАО: Ухапшен мушкарац из околине Новог Бечеја

Foto: N. Skenderija

Sumnja se da je on danas u jutarnjim časovima, na putu između Novog Miloševa i Bašaida, automobilom marke „opel“ udario tridesetdvogodišnjeg vozača bicikla sa motorom, koji je preminuo od zadobijenih povreda.

R.P. se tereti da je potom zaustavio automobil i pešice napustio lice mesta.

Policija je pronašla vozilo nedaleko od mesta na kojem se dogodila nesreća, a efikasnim radom ubrzo je identifikovala i uhapsila osumnjičenog.

R.P. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Zrenjaninu, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)