OTKRIVENO KAKO JE KRISTINA (25) POGINULA U ŠVAJCARSKOJ: Otišla iz Srbije pre dva meseca, pa tragično izgubila život

Novosti online

16. 04. 2024. u 14:18

ROĐACI kažu da još uvek ne znaju sve detalje o Kristininoj smrti, te da čekaju zvanična obaveštenja o nesreći.

ОТКРИВЕНО КАКО ЈЕ КРИСТИНА (25) ПОГИНУЛА У ШВАЈЦАРСКОЈ: Отишла из Србије пре два месеца, па трагично изгубила живот

Foto: Fejsbuk

Kristina Milenković (25) iz Lebana nastradala je u Švajcarskoj kada je, prema rečima njenih rođaka, pala pod voz.

Tragedija se dogodila u nedelju ujutru, tačnije negde oko šest sati, a za sada nije poznato kako je tačno došlo do toga da lepa Srpkinja padne pod lokomotivu.

- Devojka je pala pod voz, a kako je došlo do stravične tragedije za sada nije poznato. Inspektori i dalje rade na slučaju i ispituju se sve okolnosti koje su dovele do smrti mlade osobe - navodi dobro obavešten izvor i dodaje:

Foto: Fejsbuk

- Inspektori utvrđuju i da li je bilo očevidaca koji bi im mogli pomoći u rešavanju slučaja, a pregledaju se i nadzorne kamere, pomoću kojih bi utvrdili da li je u kritičnom trenutku bio još neko sa Kristinom. Uviđaj je trajao satima, a njeno telo odvezeno je na obdukciju.

Kristinina porodica živi na jugu Srbije i u nedelju su saznali stravičnu vest. Bili su van sebe i ni sada ne mogu da shvata kako je došlo do nesreće i kako je moguće da je pala pod voz.

- Ne znamo kako je došlo do nesreće, kao ni kada će telo transportovati za Srbiju kako bismo dobru našu Kristinu ispratili na večni počinak - navodi za Kurir poznanik i dodaje:

Foto: Fejsbuk

- Kristina je bila jedna divna, prelepa devojka, koja je 10. februara otišla za Švajcarsku kako bi radila. Inače, ona je povremeno odlazila u inostranstvo da zaradi sebi džeparac.

Na društvenim mrežama Kristinini poznanici, prijatelji i porodica opraštaju se od nje uz potresne poruke i fotografije.

Foto: Fejsbuk

- Bože, zašto si uzeo takvu lepotu... Biraš takve ljude za svoju rajsku baštu. Veliko saučešće porodici - samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave