SUPRUŽNICI ZAJEDNO PREMINULI: Beživotna tela danima bila u stanu u Ulici Pariske komune u Novom Sadu

Lj.P.

23. 08. 2023. u 10:19

U STANU u Ulici Pariske komune u Novom Sadu, u utorak uveče, pronađena su beživotna tela supružnika A. G. (89) i M. A. (77), a pretpostavlja se da su umrli prirodnom smrću. Tačan uzrok znaće se posle obdukcije, a prema prvim saznanjima, nema elemenata krivičnog dela.

СУПРУЖНИЦИ ЗАЈЕДНО ПРЕМИНУЛИ: Беживотна тела данима била у стану у Улици Париске комуне у Новом Саду

FOTO: Lj.P.

Smrt supružnika otkrivena je kada je jedna komšinica pozvala policiju i prijavila da se zgradom širi neprijatan miris. Kada je stan otvoren, unutra su zatečena beživotna tela supružnika u poodmakloj fazi raspadanja.

Prema pričama pojedinih stanara zgrade u Pariske komune 11, njih dvoje su u tom stanu zajedno živeli 50 godina i bili su vrlo pažljivi jedno prema drugom.

Prema nezvaničnim saznanjima, žena je bila slabo pokretna, a pretpostavlja se da je prvo preminuo suprug, i da ona nije mogla da ustane iz kreveta i pozove pomoć, jer je zavisila od njega, i da je zatim i ona preminula.

Žena, kažu komšije, ima ćerku koja im je povremeno pomagala, ali su supružnici želeli da se sami o sebi staraju. Još kažu da je ćerka prethodnih nedelju dana bila na odmoru.

BONUS VIDEO:

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Razbijena kriminalna grupa u Kraljevu i Loznici, krali kola po celoj Evropi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

8, 11 ili 12 dana avionom na AFRIČKOM MEDITERANU već od 380 €. Otkrijte!