ISTRAGA SMRTI BEBE U VALJEVU: Ispituje se da li je porodica zapustila i zanemarila decu

Novosti Onlajn

25. 07. 2023. u 13:57

OSMOMESEČNA beba iz Valjeva preminula je tokom jučerašnjeg dana nakon opekotina zadobijenih od vrele vode prilikom kupanja u porodičnoj kući.

ИСТРАГА СМРТИ БЕБЕ У ВАЉЕВУ: Испитује се да ли је породица запустила и занемарила децу

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Kako se nezvanično saznaje, četvorogodišnji sin žene u njenom odsustvu je pustio u trenutku dok je beba bila u kadi vrelu vodu, što je izazvalo fatalne opekotine. Sve se odigralo u mirnoj ulici u porodičnom domu porodice koja ima četvoro dece. Majka (25) bebe koja je preminula je trudna i čeka peto dete.

Takođe, kako se nezvanično saznaje, majka kada je uvidela šta se dogodilo, istrčala je iz kuće i zatražila pomoć komšije koji je naišao automobilom. Beba je momentalno odvedena u ZC Valjevo, ali uprkos borbi lekara, nisu uspeli da ožive nesrećnu devojčicu i pretpostavka je da je bebi stalo srce od bolova nanetih jakim opekotinama.

Osmosečna devojčica biće sahranjena danas u 14 časova u selu odakle su roditelji.

Kako komšije pričaju, deca iz ove porodice izgledaju zanemareno.

- Katastrofa. Ne znam šta bih rekao, ali strašno. Iz njihove kuće se stalno čuje buka, vriska i dečji plač - navode komšije.

U konkretnom slučaju, kako se navodi, postoji osnov sumnje u izvršenju najtežeg oblika napuštanja nemoćnog lica, a centar za socijalni rad će ispitati da li je bilo zanemarivanja dece, shodno tome utvrdiće se da li ima elemenata za oduzimanje dece.

BONUS VIDEO: KUĆA IZ KOJE JE EVAKUISANA ŠESTOMESEČNA BEBA - Voda prodrla u domaćinstvo u Priboju

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)