"ON JE OTAC ZA PRIMER, RADIO JE SVE DA ODRŽI BRAK": Komšije o ocu mališana koji je tragično stradao u septičkoj jami (FOTO)

J.D.Lj.

07. 03. 2023. u 18:46

O TOME kako su se Zoran Nikodijević i njegova supruga upoznali, kakav su brak imali, kao i kakvi su roditelji bili, pričaju i njihove komšije iz sela Rogača, gde se dogodila tragedija s malim Nemanjom.

ОН ЈЕ ОТАЦ ЗА ПРИМЕР, РАДИО ЈЕ СВЕ ДА ОДРЖИ БРАК: Комшије о оцу малишана који је трагично страдао у септичкој јами (ФОТО)

Foto: N. Skenderija

Zoran Nikodijević, kažu komšije je poreklom iz sela nadomak Pančeva. Ali, kad je upoznao sada već bivšu suprugu, odlučio je da živi sa njenim roditeljima i - nije išlo.

Sam Zoran kaže:

- U početku je bilo u redu, oni su korektni ljudi. Ali, mojoj supruzi se to nije svidelo, pa smo otišli u Mladenovac u stan kao podstanari. Ni tu nije valjalo i na kraju smo odlučili da živimo u Rogači. Prvo smo iznajmili ovu kuću, a onda sam se dogovorio sa vlasnikom da je kupim i otplaćujem na rate, što i sad radim. Samo da održim brak, stvorim topli dom, da deca imaju svoj krov nad glavom i sigurnost...

No, očigledno se nije dalo. 

I dok komšiluk o majci dece nema baš puno lepih reči, o Zoranu imaju samo reči hvale:

- Izuzetno je pošten, radan čovek, a pre svega požrtvovan roditelj. Sve je činio da usreći ženu i decu, ali njoj je uvek nešto falilo. Pre njega je imala brak, onda je naišao Zoran, zaljubili su se, izrodili dvoje dece. Ali i njega je varala i on je to oprostio jednom, drugi, ali ne i treći put...Nikad nije radila ništa, a on je crkavao od posla samo da porodici omogući pristojan život. Na kraju, napustila je Zorana i otišla kod drugog čoveka... Nije ni valjana majka.. Na kraju, možda njihov brak nije funkcionisao, ali kakav je Zoran otac, celo selo će vam reći da se takav retko rađa i samo može poželeti - rekle su komšije za "Novosti".

Podsetimo, dečak N. N. (6) preminuo je juče u mestu Rogača kod Sopota kada je, dok mu je otac spavao, izašao iz kuće i upao u septičku jamu. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, telo deteta će biti prebačeno na Institut za sudsku medicinu zbog obdukcije.

BONUS VIDEO: (UZNEMIRUJUĆE) Prvi snimci sa mesta ubistva i samoubistva u Kikindi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana