OVO SU RODITELJI KOJI SU OSTALI BEZ ČETVORO DECE: Ocu mališana se bore za život - rođaci mole za pomoć

Novosti online

06. 03. 2023. u 13:07

DRŽAVLjANIN Egipta A. A. je teško povređen u požaru u Novom Pazaru nakon što je pokušao da spase svoje četvoro dece koja su nastradala, dok je njihova majka A. A. tom prilikom lakše povređena.

ОВО СУ РОДИТЕЉИ КОЈИ СУ ОСТАЛИ БЕЗ ЧЕТВОРО ДЕЦЕ: Оцу малишана се боре за живот - рођаци моле за помоћ

Foto: Društvene mreže

Požar je, podsetimo, buknuo juče ujutru oko 7 sati u novopazarskom naselju Jalija, a kako se sumnja, uzrok požara je grejalica na kojoj se sušio veš. Nesrećni otac živ je goreo kako bi pomogao svojim mališanima, ali nije uspeo.

Na društvenim mrežama rođaci A. A. mole sve građane da pomognu ocu koji je u trenu izgubio celu porodicu. Lekari se bore za njegov život.

- Moja četiri sestrića su nastradala u požaru koji se dogodio u Novom Pazaru, a moja snajka i brat su u teškom stanju nakon požara. Molim vas da nam pomognete i pomolite se za zdravlje mog brata i njegove žene - napisala je jedna od rođaka povređenog čoveka A. A., koji je izgubio decu i dodala:

A.Rovčanin

- Stanje mog brata je zabrinjavajuće i hitno su nam potrebni davaoci kože i krvi u Beogradu.

Dr Šefćet Hajrović iz Opšte bolnice u Novom Pazaru juče je rekao da su deca dovezena kolima Hitne pomoći, a da je njihov otac u veoma lošem stanju.

- Otac ima preko 50 odsto opekotina na telu, a imao je i problema sa disajnim putevima. Intubiran je i posle stabilizacije hitno je transportovan za Beograd. Majka dece imala je lakše opekotine na čelu i rukama, i ona je ostala na posmatranju na Odeljenju hirurgije u novopazarskoj bolnici - rekao je dr Hajrović.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost