SELO OPLAKUJE ŠEKIJA: Komšije molera stradalog u Šapcu, u oknu lifta, u šoku - Nadali smo se da nije on

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

26. 12. 2022. u 20:02

DRAGAN Jovanović Šeki (61), meštanin sela Maovi kod Šapca, poginuo danas oko 15. 20 časova u centru Šapca, na gradilištu grade koja je u izgradnji.

СЕЛО ОПЛАКУЈЕ ШЕКИЈА: Комшије молера страдалог у Шапцу, у окну лифта, у шоку - Надали смо се да није он

foto:V.Mitrić

Vest o tragediji stigla je, sa prvim mrakom, u porodicu i selo. Kada je objavljeno da je neko nastradao u zgradi u Šapcu, niko nije ni pretpostaljao da je to baš ovaj šezdesetejdnogodišnjak. Kada se pojavila informacija, sa inicijalima i zanimanjem, pričaju nam meštani, usledile su crne slutnje, naročito u porodici.

-Svi smo mislili da, ipak, nije naš komšija, dobri i vredni moler - svedoče komšije. - Kada je stigla potvrda vesti o tragediji i da pomoći nije bilo, usledio je muk u selu.

Bio je, vele komšije, divan čovek, prijatan, čestit, pošten, drag i omiljen.Ništa mu nije bilo teško da uradi, ne samo za porodicu. A porodici je bio baš privržen.Slovio je i za vrsnog domaćina u selu. Supruga i on izrodili su troje dece - dve ćerke i sina, svi su završili fakultete. Stasali su u obrazovane, vredne i marljive ljude.

- Sve što je stekao došlo mu je od rada sa deset prstiju - kažu nam u selu koje će ga, kako kažu, pamtiti kao meštanina čistog kao suza u svakom pogledu. - Bio je majstor koji je znao da sirotinji ništa ne naplati kada radi, mada mu je za odgajanje i školovanje dece bio važan svaki dinar. Bio je baš drag i svima mio čovek. Radovao se uspehu svakog komšije.

Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt

Aleksandar Protić, osnovni javni tužilac u Šapcu potvrdio je za Novosti da je došlo do tragedije u zgradi u Ulici kralja Milana u kojoj je život izgubio šezdesetjednogogodišnjak. Tužilac kaže da je na mestu događaja u toku uviđaj koji predvodi zamenik OJT uz asistebciju policije i inspektora rada.

Reč je, kako saznajemo, u nedovršenoj stambenoj zgradi na kojoj je moler, angažovan od lokalnog preduzetnika, izvodio radove. Pretpostavlja se da je, u jednom trenutku, došao do okna lifta u kom je završio bez znakova života. Na mesto događaja brzo je stigla policija sa vatrogascima, ali pomoći moleru D. J. nije bilo. Lekari su konstatovali smrt.

BONUS VIDEO - "NOVOSTI" NA MESTU PUCNjAVE U ZUBINOM POTOKU: Rafalnom paljbom po srpskoj barikadi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)