SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD NOVOG SADA: Povređene četiri osobe, intervenisali vatrogasci i policija

Lj.P.

03. 10. 2022. u 08:18

U saobraćajnoj nesreći u noći između nedelje i ponedeljka u Budisavi, kod Novog Sada, povređene su četiri osobe, jedna žena i tri muškarca. Iz još neutvrđenih razloga, nešto pre jedan sat posle ponoći sudarila su se dva vozila.

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА КОД НОВОГ САДА: Повређене четири особе, интервенисали ватрогасци и полиција

Foto: Z.GRUMIĆ

Kako je za "Novosti" rekao dr Zoran Krulj, portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, svi povređeni su posle inicijalnog zbrinjavanja prevezeni na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.


Prema njegovim rečima, ženska osoba stara 48 godina je zadobila višestruke povrede, muškarac star 18 godina je takođe posle inicijalnog zbrinjavanja prevezen na odeljenje hirurgije UC. Muškarac starosti 21 godinu je posle inicijalnog zbrinjavanja, hemodinamski nestabilan prevezen u UC. U ovoj nesreći povređen je i muškarac (48) koji je prevezen na odeljenje hirurgije UC.

Nesreća se dogodila nekoliko minuta pre jedan sat, u Vojvođanskoj ulici kod broja 34, a intervenisali su vatrogasci i policija koja je obavila uviđaj i utvrđuje uzrok sudara.

BONUS VIDEO: SEĆANjE: Pavle Vujisić nije završio glumu, ali mnogima je mogao da bude profesor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!