OBORENA ŽENA SA BICIKLA: Vozač putničkog automobila udario ju je na pešačkom prelazu

Novosti online

27. 09. 2022. u 10:46

NA putu za čačansko prigradsko naselje Trbušani došlo je do saobraćajne nesreće kada je vozač putničkog automobila marke "opel" oborio ženu dok je na biciklu prelazila pešački prelaz.

ОБОРЕНА ЖЕНА СА БИЦИКЛА: Возач путничког аутомобила ударио ју је на пешачком прелазу

Foto: Shutterstock/Ilustracija

 - Pacijentkinja (31) primljena je u Službu urgentne medicine Opšte bolnice u Čačku, a nakon opservacije utvrđeno je da nema povreda opasnih po život - potvrđeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Pacijentkinja je na sopstveni zahtev otpuštena na kućno lečenje, uprkos savetima lekara da zbog predostrožnosti ostane na bolničkom lečenju.

Vozač koji je oborio mlađu ženu na pešačkom prelazu zaustavio se nakon ovog incidenta i dao izjavu nadležnima.

Na lice mesta izašli su pripadnici PU Čačak.

Deonica na kojoj se dogodila ova saobraćajna nezgoda jedna je od rizičnijih u okolini Čačka, a za nepunih godinu dana tu se dogodilo oko deset saobraćajnih nezgoda.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

POSMRTNI MARŠ ZA POGINULU BRAĆU TRUBAČE: Tužna povorka ka groblju krenula sa raskršća

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POŽAR NA VRAČARU: Ima povređenih, Hitna na terenu