BRUTALNO DŽIPOM NANEO TEŠKE TELESNE POVREDE PA POBEGAO: Državljaninu Srbije određeno zadržavanje

B.Dabić

26. 09. 2022. u 16:44

DRŽAVLjANIN Srbije Miroslav Baletić (50) iz Vrbasa, trenutno nastanjen u Podgorici uhapšen je u Ulcinju i nakon što je saslušan u Osnovnom državnom tužilaštvo određeno mu je zadržavanje, a na teret mu se stavljaju krivična delo teško delo protiv opšte sigurnosti i izazivanje opšte opasnosti.

БРУТАЛНО ЏИПОМ НАНЕО ТЕШКЕ ТЕЛЕСНЕ ПОВРЕДЕ ПА ПОБЕГАО: Држављанину Србије одређено задржавање

Foto: B. Dabić

Nakon što je Podgoričaninu G. V. (38) džipom naneo teške telesne povrede u noći između subote i nedelje na ušću Bojane, Baletić je pobega sa lica mesta, ali ga je policija ubzo uhapsila.

Podgoričanin G.V. teško je povređen nakon što ga je ispred lokala “Dom kulture” Baletić džipom udario pa vozilom pritisnuo uz zid objekta.

Povrijeđeni Podgoričanin je pred zoru dovezen u Opštu bolnicu Bar gde su lekari konstatovali teške telesne povrede – obostrane prelome skoro svih rebara, frakture butnih kostiju…Zbog prirode povreda povređeni je upućen u Klinički centar Crne Gore. Prema rečima lekara, životno je ugrožen. Šta je pozadina brutalnog povrijeđivanja Podgoričanina tek treba da se utvrdi.

Teškom incidentu, kako saznajemo, navodno je prethodila svađa u lokalu. Baletić je udaljen iz lokala u alkoholisanom stanju. Ispred je nastavio da maltretira dve devojke, Podgoričanin je izašao iz lokala i stao u njihovu odbranu.Baletić je zatim džipom naneo teške telesne povrede Podgoričannu.

Tokom saslušanja Baletić je izjavio da se skoro ničega ne seća. Postupajući tužac će narednih dana saslušati i svedoke incidenta u Ulcinju u kome su Podgoričaninu nanete teške telesne povrede opasne po život.

Baletić je inače nastanjen u Podgorici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju