NOVOSADSKA POLICIJA OTKRILA ČAK 866 PREKRŠAJA: Na području Južnobačkog okruga dogodila se 31 saobraćajna nesreća tokom vikenda

Lj.P.

19. 09. 2022. u 14:59

NA području Južnobačkog okruga od 16. do 18. septembra dogodila se 31 saobraćajna nesreća u kojoj su tri osobe teško, a osam je lakše povređeno.

НОВОСАДСКА ПОЛИЦИЈА ОТКРИЛА ЧАК 866 ПРЕКРШАЈА: На подручју Јужнобачког округа догодила се 31 саобраћајна несрећа током викенда

Foto Tanjug

U tom intervalu na području Novog Sada dogodilo se 27 saobraćajnih nesreća u kojima su tri osobe zadobile teške, a pet lakše povrede.


Policijska uprava u Novom Sadu je za vikend na području Južnobačkog okruga otkrila i sankcionisala ukupno 866 saobraćajnih prekršaja.

Iz saobraćaja je isključeno 67 vozača i šest vozila, a zadržano je devet vozača, sedam zbog vožnje pod dejstvom alkohola, i po jedan zbog ponavljanja prekršaja i mogućnosti odlaska u inostranstvo. Zadržani vozači biće privedeni sudiji za prekršaje.

Dvojica zadržanih zbog vožnje o dejstvom alkohola terete se i za nasilničko vožnju, jer su u Kovilju i Veterniku vozili automobile sa više od dva primila alkohola u organizmu.

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća u Nišu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)