BRZA VOŽNJA BILA KOBNA? Uhapšen vozač autobusa zbog udesa kod sela Ranutovac

J. S.

26. 08. 2022. u 20:10

VOZAČ autobusa A. R. (35), koji je u četvrtak učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći kod sela Ranutovac, u kojoj je jedna osoba stradala, 13 osoba teže i lakše povređeno, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

БРЗА ВОЖЊА БИЛА КОБНА? Ухапшен возач аутобуса због удеса код села Ранутовац

Foto: J. Stojković

Autobus, kojim je upravljao osumnjičeni iz okoline Vranja, udario je u vozilo marke "lada", za čijim volanom je bio Milorad Ilić (58) iz Vranjske Banje, koji se uključivao sa prilaznog puta, saopštila je Policijska uprava Vranje. Nažalost, Ilić je u nesreći preminuo na licu mesta.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Kako nezvanično saznajemo, u istrazi je utvrđeno da se autobus kretao neprilagođenom brzinom, umesto dozvoljenih 60, on se kretao 90 kilometara na čas.

Ova tačka na regionalnom putu Vranje - Leskovac važi za crnu tačku u saobraćaju, na kojoj se često dešavaju nezgode. Osumnjičeni A. R. važi za iskusnog vozača autobusa, a stradali

Ilić je vrlo cenjen u svom kraju i takođe je bio neko ko je vodio računa dok je bio za volanom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)